Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – februar 2016

19. 1. 2016

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC FEBRUAR

TOPLA MALICA – FEBRUAR 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajc, in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN

MENI

                    JEDILNIK

   SNOVI ALI PROIZVODI, KI              POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

1. 2. 2016

1. meni

  • testenine – valvice,
  • omaka s tuno,
  • kislo zelje;
  • gluten, jajca
  • gorčično seme, raki in ribe
 

 

2. meni

  • testenine – valvice,
  • sir žar,
  • kislo zelje;
  • gluten, jajca
  • laktoza

 

TOREK,

2. 2. 2016

1. meni

  • ričet z mesom in zelenjavo,
  • čokoladni navihanček;
  • gluten
  • gluten, lešnik, laktoza, jajca
 

 

2. meni

  • ješprenjeva juha z zelenjavo,
  • čokoladni navihanček;
  • gluten
  • gluten, lešnik, laktoza, jajca
 

SREDA,

3. 2. 2016

1. meni

  • mleta pečenka s korenčkom,
  • kus-kus,
  • jabolko;

 

 

  • gluten

 

2. meni

  • zeliščni »funšterc«,
  • zelena solata,
  • mlečna rezina;
  • gluten, jajca, laktoza
 

ČETRTEK,

4. 2. 2016

1. meni

  • puranji zrezek v omaki,
  • skutni štrukelj,
  • zelenjavna priloga;
  • gluten

 

  • gluten, jajca, laktoza, soja

 

2. meni

  • skutni štrukelj,
  • zelenjava v omaki,
  • sadna kupa;
  • gluten, jajca, laktoza, soja
  • gluten
  • laktoza
 

PETEK,

5. 2. 2016

1. meni

  • ražnjiči,
  • pire krompir,
  • paradižnik;

 

  • laktoza

 

2. meni

  • jajca,
  • pire krompir,
  • špinača,
  • sadje;
  • jajca
  • laktoza
  • laktoza, gluten
 

DAN

MENI

                  JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

TOREK

9. 2. 2016

1. meni

  • mesni tortelini,
  • smetanova omaka,
  • solata – pesa;
  • gluten, jajca, laktoza, soja,žveplov dioksid,zelena
 

 

2. meni

  • špinačni tortelini,
  • smetanova omaka,
  • solata – pesa;
  • gluten, jajca, laktoza, soja, žveplov dioksid, zelena
 

SREDA,

10. 2. 2016

1. meni

  • piščančja bedra,
  • mlinci,
  • banana;

 

  • gluten, jajca

 

2. meni

  • gobova juha,
  • ajdovi žganci,
  • banana;
  • gluten, laktoza
  • vsebuje sledi glutena
 

ČETRTEK,

11. 2. 2016

1. meni

  • rižota z mesom,
  • zelena solata s fižolom;
  • gluten
 

 

2. meni

  • zelenjavni polpeti v omaki,
  • mlinci,
  • zelena solata s fižolom;
  • gluten, žveplov dioksid, jajca, laktoza, oreščki
  • gluten, jajca
 

PETEK,

12. 2. 2016

1. meni

  • čevapčiči,
  • lepinja,
  • zelenjavna priloga,
  • gorčica, ajvar, kečap;

 

  • gluten vsebuje sezam

 

  • vsebuje gorčično seme

 

2. meni

  • zelenjavna lazanja,
  • rezina Monte;
  • gluten, laktoza, jajca
 

DAN

MENI

                JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

22 .2. 2016

1. meni

  • špageti po bolonjsko,
  • stročji fižol;
  • gluten, jajca
 

 

2. meni

  • jajčna omleta s sirom,
  • sirova štručka,
  • stročji fižol;
  • jajca, laktoza
  • gluten, laktoza, soja
 

TOREK,

23. 2. 2016

1. meni

  • pečenka,
  • čebulna omaka,
  • kmečki svaljki,
  • sadje;

 

 

  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

 

2. meni

  • fižolova juha z zelenjavo,
  • orehova potička;
  • gluten
  • gluten, jajca, laktoza, orehi
 

SREDA,

24. 2. 2016

1. meni

  • mineštra z zelenjavo,
  • krof s kremo;
  • gluten
  • gluten, jajca, laktoza
 

 

2. meni

  • kaneloni – feta, špinača,

 

  • kmečki svaljki,
  • sadje,
  • tatarska omaka;
  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid, zelena
  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid
  • laktoza
 

ČETRTEK,

25. 2. 2016

1. meni

  • riba po dunajsko,
  • francoska solata;
  • gluten, jajca, laktoza
  • laktoza, gorčično seme, jajca
 

 

2. meni

  • bučkin pire,
  • jajčevci v omaki,
  • krof s kremo;
  • laktoza
  • gluten
  • gluten, jajca, laktoza
 

PETEK,

26. 2. 2016

1. meni

  • paprikaš,
  • zelenjavni riž,
  • rezina Frutabela;
  • gluten
 

 

2. meni

  • polnjena paprika z zelenjavo in s kašo,
  • mlečna pletenica,
  • rezina Frutabela;
  • jajca, laktoza, sledovi glutena
  • gluten, lakoza
 

DAN       

MENI

              JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

29. 2. 2016

1. meni

  • makaronovo meso,
  • solata;
  • gluten, jajca
 

 

2. meni

  • Čokolino,
  • skutna blazinica,
  • banana;
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 

 

HLADNA MALICA – FEBRUAR 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajca in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN

MENI

               JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAQJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

1. 2. 2016

1. meni

  • bela žemlja,
  • salama tirolka,
  • osje gnezdo,
  • kisla paprika;
  • gluten

 

  • gluten, jajca, soja, orehi

 

2. meni

  • bela žemlja,
  • maslo, med,
  • osje gnezdo;
  • gluten
  • laktoza
  • gluten, jajca, soja,orehi
 

TOREK,

2. 2. 2016

1. meni

  • piščančji burek,

 

  • navadni jogurt, jabolko,
  • zlata školjka;
  • gluten, laktoza, zelena, jajca
  • laktoza

 

 

2. meni

  • jabolčni burek,
  • sadni jogurt, jabolko,
  • zlata školjka;
  • gluten, jajca, laktoza
  • laktoza
  •  
 

SREDA,

3. 2. 2016

1. meni

  • makova blazinica,
  • sir, jabolko,
  • sveža salama,
  • žepek – gozdni sadež, vanilja;
  • gluten, laktoza
  • laktoza

 

  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • makova blazinica,
  • sir, kumarice,
  • jabolko,
  • žepek – gozdni sadež, vanilja;
  • gluten, laktoza
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 

ČETRTEK,

4. 2. 2016

1. meni

  • bela štručka,
  • ogrska salama,
  • majoneza,
  • sveža zelenjava,
  • rezina Monte;
  • gluten

 

  • laktoza,jajca, gorčično seme, zelena

 

2. meni

  • bela štručka,
  • namaz Evrokrem,
  • tekoči sadni jogurt, sadje,
  • rezina Monte;
  • gluten
  • laktoza
  • laktoza
 

PETEK,

5. 2. 2016

1. meni

  • temna bombeta,
  • sir, sadje,
  • krof z marmelado,
  • zelenjavna salama;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza, jajca, sezam
 

 

2. meni

  • temna bombeta,
  • majoneza, različni siri,
  • krof z marmelado,
  • sadje;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza, jajca, sezam
 

DAN

 

MENI

                  JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

TOREK,

9. 2. 2016

1. meni

  • polžek pica,
  • sadje,
  • francoski rogljič;
  • gluten, jajca, laktoza, soja
  • gluten, laktoza, lešnik, jajca, oreščki, sezam
 

 

2. meni

  • polžek s sirom,
  • sadje,
  • francoski rogljič;
  • gluten, jajca, laktoza, soja
  • gluten, laktoza, lešnik, jajca, oreščki, sezam
 

     SREDA,

    10. 2. 2016

 

1. meni

  • kajzerica,
  • puranja salama,
  • kumarice,
  • otroško pecivo;
  • gluten, sezam

 

 

  • gluten, sezam

 

2. meni

  • kajzerica,
  • topljeni sir,
  • jogurt, sadje,
  • otroško pecivo;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • laktoza
  • gluten, sezam
 

    ČETRTEK,

    11. 2. 2016

1. meni

  • štručka »kornšpic«,
  • suha salama,
  • sir,
  • rezina Frutabela,
  • desert;
  • gluten, sezam, soja, laktoza
  • laktoza

 

  • laktoza

 

2. meni

  • štručka »kornšpic«,
  • sir,
  • zelenjava,
  • rezina Frutabela,
  • desert;
  • gluten, sezam, soja
  • laktoza

 

 

  • laktoza

    PETEK,

   12. 2. 2016

1. meni

  • sirova štručka,
  • mortadela, sadje,
  • zelenjavni namaz,
  • žepek – jabolko, vanilja;
  • gluten, laktoza, sezam

 

  • laktoza
  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • sirova štručka
  • zeliščni namaz, sadje,
  • žepek – jabolko, vanilja;
  • gluten, laktoza, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 

DAN

MENI

                 JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

22. 2. 2016

1. meni

  • polnozrnata blazinica,
  • kraški zašinek,
  • mešana zelenjava,
  • spomladanska rožica;
  • gluten, laktoza

 

 

  • gluten, sezam

 

2. meni

  • polnozrnata blazinica,
  • kisla smetana,
  • mešana zelenjava,
  • jajce,
  • spomladanska rožica;
  • gluten, laktoza
  • laktoza

 

  • jajca
  • gluten, sezam

 TOREK,

23. 2 .2016

1. meni

  • pica žepek,
  • jogurt,
  • banana;
  • gluten, laktoza
  • laktoza
 

 

2. meni

  • pica vegi,
  • jogurt,
  • banana;
  • gluten, laktoza
  • laktoza
 

  SREDA,

24. 2. 2016

1. meni

  • temna žemlja,
  • kuhana šunka,
  • smetanov namaz,
  • sadje,
  • čokolada Milka;
  • gluten, soja

 

  • laktoza

 

2. meni

  • temna žemlja,
  • sir ,
  • smetanov namaz,
  • sadje,
  • čokolada-Milka;
  • gluten, soja
  • laktoza
  • laktoza
 

ČETRTEK,

25. 2. 2016

1. meni

  • hot-dog štručka,
  • mešana salama,
  • sadje,
  • buhtelj s čokolado;
  • gluten

 

 

  • gluten, jajca, laktoza

 

2. meni

  • hot-dog štručka,
  • maslo, marmelada,
  • sadje,
  • buhtelj s čokolado;
  • gluten
  • laktoza

 

  • gluten, jajca, laktoza

PETEK,

26. 2. 2016

1. meni

  • žemlja,
  • pašteta,
  • sadje, mlečna rezina;
  • gluten
  • sledovi soje
 

 

2. meni

  • blazinica z olivam,
  • tekoči jogurt;
  • sadje, mlečna rezina
  • gluten, sezam
  • laktoza
 

DAN

MENI

                   JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

29. 2. 2016

1. meni

  • makovka,
  • piščančja poli salama,
  • sir, kumarice,
  • koruzni žepek s sirom;
  • gluten, sezam

 

  • laktoza
  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • makovka,
  • tekoči sadni jogurt,
  • koruzni žepek s sirom,
  • jabolko;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 
Dostopnost