Malica – februar 2017
27. 1. 2017
HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC FEBRUAR
TOPLA MALICA – FEBRUAR 2017
Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.
Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.
Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.
Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.
DAN | MENI | JEDILNIK | SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
SREDA,
1. 2. 2017 |
1. meni | § rižota z mesom,
§ mešana solata; |
§ gluten |
2. meni | § riž,
§ sveža zelenjava v paradižnikovi omaki, § mešana solata; |
§ gluten |
|
ČETRTEK,
2. 2. 2017 |
1. meni | § piščančji zrezek po dunajsko,
§ testenine, § jabolka; |
§ gluten, jajca
§ gluten, jajca |
2. meni | § sir po dunajsko,
§ testenine, § jabolka; |
§ laktoza, jajca, gluten | |
PETEK,
3. 2. 2017 |
1. meni | § pečenka v lastnem soku,
§ krompir v kosih s petršiljem, § zeljnata solata s fižolom; |
|
2. meni | § jajčna omleta s sirom,
§ zeljnata solata s fižolom; |
§ laktoza, jajca |
DAN | MENI | JEDILNIK | SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK,
6. 2. 2017 |
1. meni | § makaronovo meso,
§ solata (rdeča pesa); |
§ gluten, jajca |
2. meni | § testenine,
§ šampinjoni v smetanovi omaki z bovizolo, § solata (rdeča pesa); |
§ gluten, jajca
§ gluten, jajca |
|
TOREK,
7. 2. 2017 |
1. meni | § goveji zrezek po lovsko,
§ kruhov cmok, § naši; |
§ gluten, gorčično seme
§ laktoza, gluten, jajca, zelena, oreščki, soja |
2. meni | § polnjena paprika,
§ paradižnikova omaka, § naši; |
§ gluten, jajca, laktoza
§ gluten |
|
SREDA,
8. 2. 2017 |
PRAZNIK | ||
ČETRTEK,
9. 2. 2017 |
1. meni | § pica burek,
§ jogurt, § hruška; |
§ gluten, jajca, oreščki, soja
§ laktoza
|
2. meni | § jabolčni burek,
§ jogurt, § hruška; |
§ gluten, jajca, laktoza
§ laktoza |
|
PETEK,
10. 2. 2017 |
1. meni | § mesna kroglica,
§ polenta, § mandarina; |
§ gluten
§ gluten |
2. meni | § orehov štrukelj,
§ domači mešani kompot |
§ gluten, jajca, orehi, laktoza |
DAN | MENI | JEDILNIK | SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJOALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK,
13. 2. 2017 |
1. meni | § zrezek v naravni omaki,
§ pečen krompirček, § zelenjavna priloga; |
§ gluten |
2. meni | § zelenjavna lazanja,
§ sadje; |
§ gluten, jajca, laktoza | |
TOREK,
14. 2. 2017 |
1. meni | § špageti po bolonjsko,
§ solata; |
§ gluten, jajca |
2. meni | § carski praženec,
§ kompot; |
§ laktoza, jajca | |
SREDA,
15. 2. 2017 |
1. meni | § pasulj z mesom,
§ skutni navitek; |
§ gluten
§ gluten, laktoza |
2. meni | § zelenjavni ražnjiči,
§ sir za žar, § žitna rezina; |
§ laktoza |
|
ČETRTEK,
16. 2. 2017 |
1. meni | § piščančja bedra,
§ mlinci, § solata; |
§ gluten, jajca |
2. meni | § jajca,
§ špinača, § domači pire krompir; |
§ jajca
§ laktoza § laktoza |
|
PETEK,
17. 2. 2017 |
1. meni | § paprikaš,
§ njoki, § sadje (kivi); |
§ gluten
§ gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid |
2. meni | § skutne palačinke (preliv legir),
§ sadje (kivi) |
§ jajca, laktoza, gluten |
DAN | MENI | JEDILNIK | SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK,
20. 2. 2017 |
1. meni | § junčji golaž z zeljem,
§ osje gnezdo, |
§ gluten
§ gluten, jajca, orehi |
2. meni | § krompirjev golaž,
§ osje gnezdo; |
§ gluten
§ gluten, jajca, orehi |
|
TOREK,
21. 2. 2017 |
1. meni
|
§ kaneloni (šunka, sir),
§ korenjevi široki rezanci, § mešano sadje; |
§ gluten, jajca, laktoza, zelena, soja, oreščki
§ gluten, jajca |
2. meni | § mlečna kaša s suhimi slivami,
§ sadno- zelenjavni napitek; |
§ jajca, laktoza
§ laktoza |
|
SREDA,
22. 2. 2017 |
1. meni | § goveji file stroganov z gobicam,
§ riž, § mešana solata; |
§ gluten, gorčično seme |
2. meni | § puranji zrezek v omaki,
§ skutni štrukelj, § solata; |
§ gluten
§ gluten, jajca, laktoza, soja, oreščki |
|
ČETRTEK,
23. 2. 2017 |
1. meni | § čevapčiči,
§ lepinja, § priloga (paradižnik, paprika), § gorčica, ajvar; |
§ gluten
§ gorčično seme |
2. meni | § topli paradižnik,
§ njoki, § mlečna rezina Kinder Milch-Schnitte; |
§ jajca
§ gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid |
|
PETEK,
24. 2. 2017 |
1. meni | § njoki,
§ milanska omaka, § sadje; |
§ gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid
§ gluten |
2. meni | § fižolova juha z zelenjavo,
§ polnjena palačinka z marmelado |
§ gluten, jajca
§ gluten, jajca, laktoza |
HLADNA MALICA – FEBRUAR 2017
Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.
Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.
Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.
Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.
DAN | MENI | JEDILNIK | SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
SREDA,
1. 2. 2017 |
1. meni | § štručka diafit,
§ suha salama, § sveža zelenjava (paprika), § žitna rezina, § naši; |
§ gluten
|
2. meni | § štručka diafit,
§ mlečni smetanov namaz z zelišči, § žitna rezina, § naši; |
§ gluten
§ laktoza |
|
ČETRTEK,
2. 2. 2017 |
1. meni | § bela žemlja,
§ mortadela, § sir, § kumarice, § temni polnozrnati rogljič z marmelado, § klementina; |
§ gluten
§ laktoza § gorčična semena § gluten, laktoza |
2. meni | § kraljeva štručka,
§ temni polnozrnati rogljič z marmelado, § tekoči jogurt, § klementina; |
§ gluten, jajca, laktoza
§ gluten, laktoza
§ laktoza |
|
PETEK,
3. 2. 2017 |
1. meni | § mlečna sirova štručka,
§ piščančja salama, § mlečni napitek, § ananas; |
§ gluten, laktoza, sezam
§ laktoza |
2. meni | § mlečna sirova štručka,
§ sir (gaudar), § mlečni napitek, § ananas |
§ gluten, laktoza, sezam
§ laktoza § laktoza |
DAN | MENI | JEDILNIK | SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK,
6. 2. 2017 |
1. meni | § graham štručka,
§ pečen pršut, § tekoči jogurt, § banana; |
§ gluten
§ § laktoza
|
2. meni | § kajzerica,
§ sadna skuta, § tekoči jogurt, § banana; |
§ gluten, laktoza
§ laktoza § laktoza |
|
TOREK,
7. 2. 2017 |
1. meni | § mesni burek,
§ mlečna rezina Monte, § jabolka; |
§ gluten, laktoza, zelena, jajca, soja |
2. meni | § žitno pekovsko pecivo,
§ mlečna rezina Monte, § jogurt, § jabolka; |
§ gluten, jajca, laktoza
§ laktoza |
|
SREDA,
8. 2. 2017 |
PRAZNIK | ||
ČETRTEK,
9. 2. 2017 |
1. meni | § temna žemlja,
§ zelenjavna salama, § sir edamec, § čokoladni navihanček, § sadje; |
§ gluten, soja
§ laktoza § gluten, lešnik,laktoza, jajca, orešček, sezam |
2. meni | § temna žemlja,
§ maslo, § marmelada, § čokoladni navihanček, § sadje; |
§ gluten, soja
§ laktoza § 1111 § gluten, lešnik, laktoza, jajca, orešček, sezam |
|
PETEK,
10. 2. 2017 |
1. meni | § bela štručka,
§ tunin namaz z zelenjavo,
§ skuta s podloženim sadjem, § melona; |
§ gluten
§ gluten, laktoza, jajca, gorčično seme, ribe in raki § laktoza |
2. meni | § bela štručka,
§ topljeni sir, § skuta s podloženim sadjem, § melona; |
§ gluten
§ laktoza § laktoza |
DAN | MENI | JEDILNIK | SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK,
13. 2. 2017 |
1. meni | § koruzna štručka,
§ piščančja salama, § mlečni napitek, § hruška; |
§ gluten
§ laktoza |
2. meni | § koruzna štručka,
§ sir, § mlečni napitek, § hruška; |
§ gluten
§ laktoza § laktoza |
|
TOREK,
14. 2. 2017 |
1. meni | § polžek pica,
§ mini krof z marmelado, § tekoči jogurt z žiti, § kivi; |
§ gluten, jajca, laktoza
§ gluten, jajca, laktoza § laktoza |
2. meni | § sirni polžek,
§ mini krof z marmelado, § tekoči jogurt z žiti, § kivi; |
§ gluten, jajca, laktoza
§ gluten, jajca, laktoza § laktoza |
|
SREDA,
15. 2. 2017 |
1. meni | § polnozrnata blazinica s posipom,
§ puranja salama, sveža zelenjava, § rezina Milka Wafelini, § melona; |
§ gluten, laktoza |
2. meni | § polnozrnata blazinica s posipom,
§ sir fitaki, § rezina Milka Wafelini, § melona; |
§ gluten, laktoza
§ laktoza |
|
ČETRTEK,
16. 2. 2017 |
1. meni | § štručka hotdog,
§ sveža salama, § sir, kumarice, § polnozrnata borovničeva palčka, § mešano sadje; |
§ gluten
§ laktoza, gorčično seme § gluten, laktoza, jajca § |
2. meni | § štručka hotdog,
§ namaz (rukola, paprika), § polnozrnata borovničeva palčka, § mešano sadje; |
§ gluten
§ laktoza § gluten, laktoza, jajca |
|
PETEK,
17. 2. 2017 |
1. meni | § makova štručka,
§ alpska salama, § sadni jogurt, § kaki; |
§ gluten, laktoza
§ laktoza |
2. meni | § bombeta,
§ namaz viki krema, § sadni jogurt, § kaki |
§ gluten
§ laktoza, lešnik § laktoza |
DAN | MENI | JEDILNIK | SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK,
20. 2. 2016 |
1. meni | § pletenica,
§ budjola, § sir, § osje gnezdo, § sadje; |
§ gluten, laktoza
§ laktoza § gluten, jajca, laktoza
|
2. meni | § pletenica,
§ maslo, § med, § osje gnezdo, § sadje; |
§ gluten, laktoza
§ laktoza
§ gluten, jajca, laktoza |
|
TOREK,
21. 2. 2016 |
1. meni | § okrogla pica (sir, šunka),
§ različni okusi jogurtov, § jabolka; |
§ gluten, laktoza
§ laktoza |
2. meni | § okrogla pica (sir),
§ različni okusi jogurtov, § jabolka; |
§ gluten, laktoza
§ laktoza |
|
SREDA,
22. 2. 2017 |
1. meni | § temna štručka,
§ piščančja salama, § sir, § žepek (gozdni sadež, vanilja), § klementina; |
§ gluten
§ laktoza § gluten, laktoza |
2. meni | § temna štručka,
§ topljeni sir, § žepek (gozdni sadež, vanilja), § klementina; |
§ gluten
§ laktoza § gluten, laktoza |
|
ČETRTEK,
23. 2. 2017 |
1. meni | § štručka kornšpic,
§ mešana salama, § sir, § rezina Kinder Pingui, § sadje; |
§ gluten, sezam
§ laktoza
|
2. meni | § blazinica z olivami,
§ tekoči napitek, § rezina Kinder Pingui, § sadje; |
§ gluten
§ laktoza |
|
PETEK,
24. 2. 2017 |
1. meni | § bela žemlja,
§ pašteta, § krof z vaniljo, § mešano sadje; |
§ gluten
§ sledi soje § gluten, jajca |
2. meni | § bela žemlja,
§ sir, kumarice, § sadno-žitna rezina, § mešano sadje |
§ gluten
§ laktoza, gorčična semena
|